Green Coast Resort – The Future of Luxury Resorts!
Permalink

Green Coast Resort – The Future of Luxury Resorts!

This magical coastal oasis is a true heaven on the Ionian coast! The “Green Coast Luxury Resort” is being built in the wonderful landscape and fresh air of…

Continue Reading →

AluKönigStahl / Schüco Innovation Tour 2017
Permalink

AluKönigStahl / Schüco Innovation Tour 2017

Alu König Stahl me partnerët e saj Schüco dhe Jansen, Ju fton në prezantimin i cili do të mbahet më 12.10.2017 në Hotel ROGNER me fillim në ora 18.00 deri 20.30. Ju lutemi që ardhjen…

Continue Reading →