Share
AluKönigStahl / Schüco Innovation Tour 2017

AluKönigStahl / Schüco Innovation Tour 2017

Alu König Stahl me partnerët e saj Schüco dhe Jansen, Ju fton në prezantimin i cili do të mbahet më

12.10.2017 në Hotel ROGNER me fillim në ora 18.00 deri 20.30.

ADS  

Ju lutemi që ardhjen Tuaj ta konfirmoni deri të Hënën 09.10.2017 në e-mail:

[email protected]

FTESE

Leave a Comment